Kaartverkoop theater

De kassa is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur. Bij voorstellingen is de kassa een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

De kassa is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Tel: 035 - 539 39 33
E-mail: kassa@singerlaren.nl
Online bestellen: via de agenda kunt u kaarten kopen 

SINGER LAREN
KVK-nummer - 32022688
BTW nummer NL003016481B01

Indien u toegangsbewijzen via de mail of telefonisch bestelt, krijgt u van ons een betalingslink toegestuurd, waarmee u de toegangsbewijzen kunt betalen. Na betaling sturen wij u de bestelde toegangsbewijzen toe.

KAARTVERKOOP VIA INTERNET
Via onze website kunt u 24 uur per dag kaarten bestellen. U kunt kiezen voor online toegangsbewijzen of voor het opsturen van uw toegangsbewijzen per post. Voor het toesturen van toegangsbewijzen per post rekenen wij € 1,95 per bestelling.
Indien een voorstelling plaatsvindt binnen 7 dagen sturen wij de kaarten niet meer op. U kunt de kaarten dan op de dag van de voorstelling ophalen aan de kassa. De betaling van uw toegangsbewijzen geschiedt via iDEAL of creditcard. Na betaling worden de toegangsbewijzen per mail toegestuurd.

VOORINSCHRIJVING
Singer supporters hebben als eerste de mogelijkheid om kaarten te kopen vanaf 15 mei 2017. Dit kan via de website of met het bestelformulier. Vermeld bij uw reservering duidelijk de volledige namen van uw gasten, ook als dit Singer Supporters zijn, uw mailadres, de naam en datum van de voorstelling. Uw bestelling wordt in volgorde van binnenkomst behandeld. Bestelt u toegangsbewijzen via het bestelformulier dan kunt u kiezen om uw toegangsbewijzen met I-deal te betalen of per automatische incasso. Dit dient u op het formulier aan te geven. Na betaling zullen wij u de toegangsbewijzen toesturen per e-mail of per post. Voor het toesturen van toegangsbewijzen per post rekenen wij € 1,95 per bestelling.

GERESERVEREERDE TOEGANGSBEWIJZEN BINNEN 7 DAGEN AFHALEN
Gereserveerde toegangsbewijzen dienen binnen zeven dagen vanaf de datum van reservering te zijn afgehaald. Indien u kaarten afhaalt met korting, dient u de Singer-lidmaatschapskaart gereed te houden. Gereserveerde toegangsbewijzen voor voorstellingen die binnen zeven dagen plaatsvinden, dienen binnen drie werkdagen, doch uiterlijk één dag voor de voorstelling te worden afgehaald aan de kassa.

CJP-KORTING & BankGiro Loterij VIP kaart
Jongeren met een CJP-kortingspas en BankGiro Loterij VIP kaart houders krijgen €2,50 korting op alle voorstellingen. Deze korting is alleen geldig op toegangsbewijzen die aan de kassa gekocht worden.

OPHALEN TOEGANGSBEWIJZEN 
De kassa van het theater is ook altijd één uur voor de aanvang van de voorstelling geopend. U kunt de gereserveerde toegangsbewijzen, op de dag van de voorstelling, afhalen tot uiterlijk een half uur voor aanvang. Daarna worden niet opgehaalde toegangsbewijzen verkocht.

WACHTLIJST BIJ UITVERKOCHTE VOORSTELLINGEN 
Bij uitverkochte voorstellingen kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Zodra er plaatsen vrijkomen, wordt u gebeld. Dan geldt: dezelfde dag halen en betalen.

BENT U VERHINDERD?
Dan kunt u de toegangsbewijzen teruggeven. De toegangsbewijzen dienen uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de voorstelling in het bezit te zijn van Singer Laren. Indien u supporter bent ontvangt u van ons een tegoed wat op uw supporterspas wordt gezet. Indien u geen lid bent van Singer Laren heeft u geen recht op restitutie. U mag uw kaarten ruilen voor een andere voorstelling. Indien deze voorstelling duurder is dient u bij te betalen.

VERLOREN OF VERGETEN TOEGANGSBEWIJZEN
Mocht u uw toegangsbewijs hebben verloren of zijn vergeten, dan verstrekken wij (onder voorbehoud en uitsluitend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling op vertoon van een geldig legitimatiebewijs) duplicaat toegangsbewijzen. Hiervoor wordt eenmalig € 1,95 in rekening gebracht. Het voor u uitprinten van een online toegangsbewijs valt onder deze service en hiervoor wordt eenmalig € 1,95 in rekening gebracht.

PODIUMCADEAUKAART 
Bij de kassa van Singer Laren is de Podium Cadeaukaart te koop. De Podium Cadeaukaart kan vanaf eind november 2017 als betaalmiddel gebruikt worden bij een bestelling via onze website en bij de kassa.

AANSPRAKELIJKHEID THEATERPROGRAMMA 
Het theaterprogramma is met grote zorg samengesteld, fouten en wijzigingen in de voorstellingsgegevens en toegangsprijzen zijn echter niet uitgesloten. Het is ook mogelijk dat er veranderingen/wijzigingen in de cast kunnen plaatshebben. Singer Laren kan hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Singer Laren aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de zichtlijnen van decors en voor de sterkte en kwaliteit van de elektronische geluidsweergave, zoals deze door de regie worden bepaald.
 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.