Bezoekersinformatie

We doen er zoveel mogelijk aan om iedereen een prettig bezoek aan Singer Laren te bieden. Op deze pagina is informatie te vinden over de voorzieningen en toegankelijkheid van Singer Laren.

 

Voor alle bezoekers van Singer Laren gelden de algemene bezoekersvoorwaarden.

 

AUDIOTOUR
Bij iedere tentoonstelling wordt een audiotour ontwikkeld.
U kunt hier gratis gebruik van maken.

 

MINDERVALIDEN
Singer Laren is toegankelijk voor rolstoelen. U kunt een rolstoel reserveren via 035 - 539 39 39 of door een bericht te sturen aan museum@singerlaren.nl. Alleen begeleiders in het bezit van de OV-Begeleiderskaart krijgen gratis toegang tot het museum wanneer zij een hulpbehoevend persoon begeleiden. Hulphonden zijn welkom.

 

Het theater beschikt over 4 rolstoelplaatsen waar voor of achter plaats is voor 1 begeleider. Deze plaatsen bevinden zich in de zaal. U kunt deze plaatsen op basis van beschikbaarheid reserveren door contact op te nemen met onze theaterkassa. Wij beschikken tevens over een invalidetoilet op de begane grond, links van de kassa.

 

HEADPHONES VOOR SLECHTHORENDEN
Wij beschikken in het theater over geluidsversterking voor slechthorenden. Ook mensen zonder gehoorapparaat kunnen van dit systeem gebruikmaken. Mocht u hier gebruik van willen maken dan raden wij u aan dit bij reservering door te geven. Als borg vragen wij uw bankpas of legitimatiebewijs.

 

FOTOGRAFIE
In het museum mag u zonder flits fotograferen. Het gebruik van een statief of selfiestick is niet toegestaan. In het theater is het maken van foto-, video- en geluidsopnamen verboden.

 

BEZOEK MET BABY'S EN JONGE KINDEREN
Wij bieden goede faciliteiten voor bezoek met baby’s en jonge kinderen. In het mindervalidentoilet is een verschoonplank. Het geven van borstvoeding is toegestaan. Buggy’s en kinderwagens mogen het museum in.

 

KINDEREN EN LEEFTIJDEN
Kinderen jonger dan 12 jaar mogen het museum uitsluitend onder begeleiding bezoeken. Bij een theatervoorstelling behoudt Singer Laren zich het recht voor kinderen die niet voldoen aan de leeftijdsgrens de toegang te weigeren. Voor kinderen zijn er stoelverhogers verkrijgbaar bij de garderobe.

 

ETEN EN DRINKEN
Tijdens uw bezoek bent u van harte welkom in het Singer Café. Eten en drinken is niet toegestaan in het museum en theater. Ook waterflesjes kunt u niet meenemen.

 

GARDEROBE
Het museum beschikt over een (onbewaakte) garderobe. Ook zijn er kluisjes aanwezig. Tassen groter dan A4 mag u niet meenemen in het museum. Tijdens een theatervoorstelling is de garderobe bewaakt. De genoemde toegangsprijzen zijn inclusief het gebruik van de garderobe.

 

CONSUMPTIE BIJ THEATERVOORSTELLING
In de toegangsprijs van uw theaterkaartje is een consumptie naar keuze inbegrepen. U krijgt de consumptie tijdens de pauze of, als er geen pauze is, na de voorstelling tegen inlevering van uw theaterkaartje. Het is niet toegestaan om consumpties mee te nemen in het theater.

 

LAATKOMERS THEATER
In een aantal gevallen mogen wij u na aanvang van de voorstelling niet meer toelaten omdat dat de artiesten en het publiek te veel stoort.

 

MOBIELE TELEFOONS
U bent verplicht om uw mobiele telefoon uit te schakelen bij het betreden van de theaterzaal.

 

STOELNUMMERS THEATER
De stoelnummers in Singer Laren zijn oplopend. Op uw kaartje ziet u of u in de zaal of op het balkon zit.