Families en kinderen

GRATIS SPEURTOCHT EN/OF KIJKWIJZER
Bij iedere tentoonstelling in het museum zijn er twee leuke speurtochten, voor kinderen vanaf ca. 4 jaar is er 'Met Pim op pad' en voor kinderen vanaf ca. 7 jaar  een museumontdekkingstocht. De speurtochten zijn gratis verkrijgbaar bij de informatiebalie in het museum. Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs is er een gratis kijkwijzer die o.a. ingaat op beeldaspecten als 'licht, compositie en diepte' en leerlingen zelf een kunstwerk laat kiezen waar ze een recensie over schrijven.


PROGRAMMA BIJ DE TENTOONSTELLING 'MOOISTE MODERNISTEN'
14 OKT 2017 T/M 7 JAN 2018

OPEN KINDERATELIER 4 +
Zondag 26 november, 31 december van 12.00 - 16.00 uur
Op vertoon van je museum- of theaterkaartje kun je aan de slag in het Singer Atelier. Zondag 22 oktober kun je een tuttig tegeltje maken en zondag 29 oktober kun je schilderen. Wat we doen wisselt per keer, maar de activitieit past altijd bij wat er in het museum of theater te zien is. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, op vertoon van een geldig entreebewijs.

WORKSHOP MET EEN KUNSTENAAR 6 t/m 12 jaar
27 december, 3 januari 13.00 - 15.00 uur
In de leer bij een echte kunstenaar? Dat kan tijdens deze workshop. We nodigen steeds een andere kunstenaar uit en het onderwerp wisselt per keer. Laat je verrassen! 
€ 7,50 per kind | Supporters € 5 (inclusief museumentree)
Reserveren is noodzakelijk via receptie@singerlaren.nl

MUSEUMJEUGDUNIVERSITEIT 8 t/m 12 jaar
In het voorjaar van 2018 starten we met een reeks colleges speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Een collegekaart voor 4 colleges kost € 20,- en na het vierde college krijg je een echt diploma. Meer informatie over de colleges volgt.

THEATERVOORSTELLINGEN
Heeft u onze familievoorstellingen gezien? Op vertoon van uw theaterkaartje kunt u, de dag van de voorstelling, het museum en het Singer Atelier bezoeken. In het atelier kunnen kinderen voor of na de voorstelling zelf aan de slag met een activiteit die past bij wat ze in het theater zien of gezien hebben.

JE EIGEN WORKSHOP
Een creatieve familiemiddag? Een leuk vriendinnenuitje? Een origineel kinderfeestje? Buiten schooltijd en in het weekend biedt Singer Laren veel leuke mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, we hebben genoeg ideeën! Een workshop voor een kinderfeestje kost € 150,- voor maximaal 12 kinderen. (Inclusief materialen, glaasje limonade en iets lekkers).

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.