Singer Café

Genieten van een heerlijke verse lunch of even bijkletsen onder het genot van een goeie kop koffie en lekker taartje? Dat kan in het Singer Café. Iedereen is welkom, met of zonder museumkaartje!

 

In de zomer luncht u in het zonnetje op een uitgestrekt terras, in de winter nestelt u zich met een drankje voor de haard in de sfeervolle oude villa.
Het Singer Café staat voor kwaliteit, authenticiteit, bewust en gezond genieten. Uiteraard denken wij graag met u mee als het gaat om dieetwensen.

  

Indien u een tafel wilt reserveren kunt u gebruik maken van een van onderstaande arrangementen. Reserveren is mogelijk vanaf vier personen van dinsdag t/m zaterdag, en minimaal twee dagen van tevoren. Het is niet mogelijk om op zon- en feestdagen te reserveren.

 

Daarnaast is het op speciaal geselecteerde avonden mogelijk om, voorafgaand aan geselecteerde theatervoorstellingen, te dineren in Villa De Wilde Zwanen, in de winterkas of op het gezellige terras. Meer informatie over het theatermenu kunt u hier vinden.