Singer Café

Genieten van een heerlijke verse lunch of even bijkletsen onder het genot van een goeie kop koffie en lekker taartje? Dat kan in het Singer Café. Iedereen is welkom, met of zonder museumkaartje!

 

In de zomer luncht u in het zonnetje op een uitgestrekt terras, in de winter nestelt u zich met een drankje voor de haard in de sfeervolle oude villa.
Het Singer Café staat voor kwaliteit, authenticiteit, bewust en gezond genieten. Uiteraard denken wij graag met u mee als het gaat om dieetwensen.

  

Indien u een tafel wilt reserveren kunt u gebruik maken van een van onderstaande arrangementen. Reserveren is mogelijk vanaf vier personen van dinsdag t/m zaterdag. Het is niet mogelijk om op zon- en feestdagen te reserveren.
 

Singer Coffee & Tea
Singer Coffee & Tea
€ 9,75 p.p.
Een sweet coffee and tea met diverse soorten koffie en thee, een brownie, minibonbons van Patisserie Rémy, engadiner- en gemberpuntje.
Lunch compleet
Lunch compleet
€ 16,50 p.p.
Een luxe boterham naar keuze, een soepje en een kleine salade op een originele Singerplank met een glas wijn/fris en een kop koffie/thee.
High Wine
High Wine
€ 17,50 p.p.
Twee glazen wijn en een mix van diverse kazen, ham, olijven, bitterballen en groentechips op een originele Singerplank.
High Tea
High Tea
€ 22,50 p.p.
Onbeperkt diverse soorten thee, een glas prosecco, wraps met kip en zalm, quiche, engadiner- en gemberpuntjes, minimuffins, scones en minibonbons van Patisserie Rémy.
Singer Combi
Singer Combi
€ 25,00 p.p.
Combinatie van de Singer Coffee & Tea en de Lunch Compleet (excl. wijn), zodat u zowel voor- als na uw museumbezoek aan een gereserveerde tafel kunt genieten van al het lekkers bij Singer thuis.
Reserveren
Reserveren
Indien u van een arrangement gebruik wilt maken, is reserveren noodzakelijk via reserveringenhoreca@singerlaren.nl