Keep an Eye jazzconcerten

Ian Cleaver

Singer Swinging Sundays
3 nov
16:15
  • zo 3 nov
    16:15
    Toegang is gratis
    Villa

Singer Laren introduceert vanaf oktober de Singer Swinging Sundays: zondagen met gratis swingende jazzconcerten, georganiseerd in samenwerking met de Keep an Eye Foundation. Vanaf 16.15 uur kunt u komen genieten van muzikale klanken in de villa.

Ian Cleaver

Trompettist Ian Cleaver (1996) is één van de meest veelbelovende jonge jazzmusici van Nederlandse bodem. Opgroeiend in Amsterdam, kwam hij op jonge leeftijd al in contact met improviseren, en sinds zijn 16e treedt hij professioneel op met diverse groepen en bigbands, onder meer in het BIMHUIS, het Concertgebouw en op North Sea Jazz. In 2016 won hij het prestigieuze Princess Christina Concours en daarmee ook een studiereis naar New York en een optreden als gast solist met het Jazz Orchestra van het Concertgebouw.

Sindsdien deelde hij het podium met onder anderen Dick Oatts, Jason Marsalis, Ben van Gelder, Anton Goudsmit, Jasper Blom en Benjamin Herman.

Trompet - Ian Cleaver

Piano - Timothy Banchet

Bas - Steven Willem Zwanink

Drums - Joost van Schaik

De trompet mag in de handen van Cleaver weer klinken waarvoor hij ooit bedoeld was: om iedereen wakker te schudden. Een grote belofte voor de toekomst!

Jazzenzo

Programma

16.15 – 17.00 uur - Deel 1

17.00 –  17.15 uur - Pauze

17.15 – 18.00 uur - Deel 2