Keep an Eye Zomerconcerten

Elysium Amsterdam

Summer Swinging Sundays
2 jun
14:00
  • zo 2 jun
    14:00
    Toegang is gratis
    Tuin
    Gratis toegankelijk

Singer Laren introduceert de Summer Swinging Sundays: op drie zondagen kunnen bezoekers in de beeldentuin genieten van een klassiek concert met jong talent. De zomerconcerten worden georganiseerd in samenwerking met de Keep an Eye Foundation en muziekfestival Wonderfeel.
 

De concerten vinden plaats op 2 juni, 7 juli en 4 augustus om 14.00 uur. Ook wordt er bij de zomerconcerten een open atelier in de tuin georganiseerd. Toegang is gratis.

Zondag 2 juni Elysium Amsterdam
Voor violiste Elise Besemer is kamermuziek een grote passie. Toen zij in 2015 werd gevraagd een tal van kamermuziekconcerten te verzorgen, benaderde ze hiervoor een aantal muziekvrienden. Dit resulteerde in een langdurige samenwerking onder de naam Elysium Amsterdam. De musici hebben belangrijke nationale en internationale prijzen in de wacht gesleept zoals het Oskar Back Vioolconcours en de Cello Biënnale.

Deze zomer is de beeldentuin niet alleen het indrukwekkende decor is voor een reeks prachtige concerten, maar ook het podium voor jong klassiek talent. Het is fantastisch om samen met de Keep an Eye Foundation en Wonderfeel deze Summer Swinging Sundays te kunnen organiseren
Evert van Os, algemeen directeur

In het museum ziet u de tentoonstellingen Duitse expressionisten en Geschilderde bloemen.

Programma

Strijkkwintet (2 violen, 1 alt en 2 celli)
o.a. F. Schubert - Strijkkwintet in C gr, D 956