Alles in de Hens

Marcel Hensema
25 mrt
20:15
  • wo 25 mrt
    20:15
    Prijs € 22,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 19,50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Marcel Hensema (Hollands Hoop, Penoza) geeft het begrip conference een nieuwe inhoud en tovert een universum tevoorschijn waarin hij razendknap heen en weer schakelt tussen herkenbare types van wie je onverbiddelijk gaat houden. Hij zingt, ontroert en laat je bulderen van het lachen met hilarische en hartverscheurende verhalen die zijn geboetseerd uit een mix van waarheid en verbeelding. Met speciale muziek gecomponeerd door Edison-winnaar Carel Kraayenhof. Deze wervelende onemanshow laat zien waar het leven om draait; hete koffie, brandende moleculen en vurige liefde...
Kortom: Alles in de Hens!Dagblad van het Noorden over Marcel Hensema: “Een bijzondere belevenis: Geen toneel, geen kleinkunst, ja, wat eigenlijk wel? Laten we het houden op het kleine, volkomen eigen universumpje van Marcel Hensema. Het is de wereld in het klein. Maar het is wel de wereld.Marcel Hensema won meerdere Gouden Kalveren en speelde vele rollen in binnen -en buitenland. Vorig jaar was hij te zien in de voorstelling Stem Kwijt van DE VERLEIDERS. De pers schreef hierover “Marcel Hensema is ontroerend en op een bepaalde manier Groots”.

Een van onze belangrijkste acteurs, zowel op het toneel als voor film en televisie. Hij was fenomenaal in zijn vorige theatersolo en persoonlijk kan ik niet wachten om deze nieuwe te zien.

Mette Bouhuijs

Credits

Regie: Ola Mafaalani
Spel: Marcel Hensema
Tekst: Michiel Stroink
Composities: Carel Kraayenhof
Techniek: Hendrik Walther