Music, Maestro! (Voorpremière)

Dominic Seldis
18 jan
20:15
  • za 18 jan
    20:15
    Prijs € 37,50 Supporters/CJP/BGL VIP € 35,00 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Dominic Seldis maakte zich de afgelopen jaren ongekend populair door de AVROTROS-serie Maestro, als presentator van De Nieuwe Stradivarius en Het Orkest van Nederland. Sindsdien is Dominic Nederlands favoriete Engelsman. Als contrabassist, dirigent en presentator laat Dominic geen gelegenheid voorbijgaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek.

Met Music, Maestro! brengt de energieke Brit samen met zijn orkest, bestaande uit negen top musici, ‘an entertaining and spectacular musical journey’, een show vol humoristische persoonlijke verhalen, verbluffende videobeelden en natuurlijk prachtige muziek. U krijgt zelfs vier Dominics voor de prijs van één. En wie weet bent u de geluksvogel die voor even dirigent mag zijn.Music, Maestro! belooft een uniek muzikaal avontuur te worden, waarin de musici van wereldklasse zorgen voor hilariteit en ontroering. Voor liefhebbers van Britse humor, geweldige muziek en entertainment!
 

Hij ontdoet al jaren de klassieke muziek van het stoffige imago dat sommigen helaas nog steeds omarmen. Hij doet dat met verve, humor en vooral een haast overdosis muzikaliteit. Een contrabassist als BN-er…terecht!

Co de Kloet