Rovers (4+)

Meneer Monster
10 nov
15:00
  • zo 10 nov
    15:00 - 15:50
    Prijs € 19,50 Supporters/CJP/BGL VIP € 17,00 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Monsterlijk goede familievoorstelling vol visuele comedy en livemuziek.

Na jeugdtheaterhits als Over een kleine mol, De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut – de laatste bekroond met de Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018 – kunnen we amper wachten op de nieuwe familievoorstelling van Meneer Monster.

Drie grimmige rovers wonen in een donkere wereld waar kleur zeldzaam is. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. De rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en ieders leven wat meer kleur te geven. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games haalt Meneer Monster alles uit de kast om je te laten genieten van een theaterbelevenis van formaat. Rovers is een tekstloze voorstelling, maar zit boordevol visuele comedy en livemuziek.

Recensie Theaterkrant - 'Want dat verhaal? Dat is vooral om de iets oudere kinderen en volwassen ook een beetje bij de les te houden. Maar dat lichtje, zag je dat ene lichtje pap?!'

Na de voorstellingen De Gruffalo, over een kleine Mol en de Waanzinnige Boomhut komen de mannen van Meneer Monster met een nieuwe voorstelling ‘De Rovers’. Dit wordt weer een coole voorstelling!

Aline Dooijewaard