De verleiders female (Try-out)

Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal
1 nov
20:15
  • vr 1 nov
    20:15
    Prijs € 35,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 32,50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

DE VERLEIDERS maken stukken over macht.

Eén onderwerp hebben ze laten liggen: de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Maar dat gaat veranderen. Want hier zijn DE VERLEIDERS FEMALE: Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal.

Brandende kwesties als maatschappelijke rolverdeling, het glazen plafond, de hardnekkige loonkloof, male privilege en #MeToo komen allemaal aan bod. Dit alles volgens het bekende en beproefde VERLEIDERS-concept: een mix van stand-up, crosstalks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen. Energiek, vilein en kritisch. Ook de vrouw zelf komt er niet zonder kleerscheuren vanaf. De actrices kruisen de degens en bewijzen dat de man niet langer de norm is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd. Een voorstelling met kloten.


Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u genieten van een overheerlijk theaterdiner! Klik hier voor meer informatie. 

Dat werd tijd, we denken wel dat het allemaal zo goed geregeld is voor ons vrouwen in Nederland, maar daar valt nog veel op af te dingen! Drie leuke, drie fantastische actrices dat beloofd een interessante avond te worden. Kritisch en geestig! En dat in de regie van Tom de Ket, één van de aanjagers van de Verleiders.

Mette Bouhuijs

Credits

Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Tom de Ket
Met: Susan Visser, Jelka van Houten, Stephanie Louwrier, Eva-Marie de Waal en Gusta Geleijnse
Decorontwerp: Michiel Voet
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Kostuumontwerp: Arien de Vries