Het leven an sich

De Partizanen
28 sep
20:15
  • za 28 sep
    20:15 - 21:35
    Prijs € 22,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 19,50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

De Partizanen, chroniqueurs en belichters van de tijdsgeest, brengen met het razend enthousiast ontvangen ‘Het Leven An Sich’ een offline experience om je vingers bij af te ‘liken’. Vanuit de nabije toekomst kijken de mannen terug op de trends, hypes en omgangsvormen van nu en vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen. De uitvergrote realiteit die het duo schetst, blijkt even confronterend als grappig. Bereid je voor op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je flink door elkaar zullen schudden.

 

de Volkskrant ⭐⭐⭐⭐⭐:
“De sketches van De Partizanen zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch. (…) Met ‘Het Leven An Sich’ hebben Thomas Gast en Merijn Scholten de ultieme tijdgeestconference gemaakt.”

De Telegraaf ⭐⭐⭐⭐½ :
“De Partizanen leveren een ijzersterk, zeer grappig en geëngageerd programma af, vol onzichtbare lijntjes en dubbele lagen.”

Theaterkrant (keuze van de criticus):
“Zonder elkaar, met elkaar, het is altijd goed. De Partizanen vormen dus een perfect cabaretduo. (…) ‘Het Leven An Sich’ is een programma dat er echt toe doet.”
 

Ze fileren onze maatschappij met ijzersterke sketches. Cabaret op het scherp van de snede.

Kick van der Veer