Opening Cultureel Seizoen

Diverse artiesten
14 sep
20:15
  • za 14 sep
    20:15
    Gratis toegankelijk op vertoon van een geldig toegangsbewijs
    Theaterzaal
    niet reserveerbaar

Op zaterdag 14 september opent Laren het culturele seizoen.

 

U bent vanaf 19.00 uur welkom en kunt vanaf 19.30 uur in de villa onder het genot van een drankje genieten van een swingend ‘Keep an Eye jazzconcert’ met jong aanstormend jazztalent.

 

Vanaf 20.15 uur verzorgen we samen met het Brinkhuis, het Rosa Spier Huis en het Papageno Huis in Singer Laren een programma ter gelegenheid van het nieuwe theaterseizoen. Geniet van een afwisselend programma voor jong en oud met cabaret, klassieke muziek en toneel.

Zangeres Cora Burggraaf zal onder begeleiding van Thomas Beijer op piano de voorstelling Dag Anna voor u spelen. Marcel Hensema, bekend van Hollands Hoop en Penoza, neemt u mee in zijn voorstelling Alles in de Hens en er wordt genoten van Duo Ebano: een nieuwe en eclectische kamermuziek groep, bestaande uit de Italiaanse klarinettist Marco Danesi en pianist Paolo Gorini. Verder maakt u kennis met stand-up comedian Arjan Kleton, die na afloop de heerlijkste cocktails achter de bar zal maken. 

 

De voorstelling is gratis toegankelijk op vertoon van een geldig kaartje. Kaarten worden verstrekt door de vier theaters.

Ik verheug me op de opening van het Cultureel Seizoen. Vanaf dat moment gaat het echt beginnen en kunnen we na de zomer weer genieten van heerlijke avonden in het theater.
Evert van Os