Nederlands Hoop

Patrick Laureij
16 apr
20:15
  • do 16 apr
    20:15
    16 april 2020 - Prijs € 25,00 Supporters € 22,50 CJP/BGL VIP €22.50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

 

 

Patrick Laureij is terug met een nieuwe show, Neerlands Hoop.

De titel is niet bescheiden, maar getuigt van (zelf)inzicht. Want recensenten noemde hem al "een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen" (Volkskrant) en "een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen." (Telegraaf).

 

Op 16 april 2020 is Patrick Laureij met Nederlands Hoop bij ons te zien. Een voorstelling om niet te missen, het is nu al mogelijk om kaarten te boeken!

 

Bent u supporter van Singer Laren? Speciaal voor u gaan er in mei 2019 extra kaarten in de verkoop.

Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld ‘Nederlands Hoop’. Het zou tof zijn als je langskomt
Patrick Laureij
Dana Lixenberg
Dana Lixenberg

De pers over zijn vorige voorstelling “Dekking hoog”:

 

Volkskrant

“Hier staat een fijnbesnaarde stand-upcomedian met originele invalshoeken. Deze gozer heeft de lach aan zijn Rotterdamse kont hangen. Hij veroorzaakt hilariteit met verhalen over afkoelen in de HEMA, blozen in de klas en een roos kopen voor je vriendin. Het contrast tussen stoer en gevoelig wordt gretig uitgespeeld. (…) Het is geraffineerde comedy en ontroering ineen.”

 

Het Parool

“Dit debuutprogramma is een mozaïek van waarnemingen en gedachten zoals je het niet vaak ziet. Heel geestig is de scène waarin zijn vriendin thee en muffins koopt als ze naar de film gaan. Hij voelt zich direct ontmand. Laureij is een stoere gozer die zijn ongemakkelijke verhouding tot zachtheid en gevoelens graag uitbuit.”

 

NRC

“Laureij weet zijn verhalen schilderachtig op te dissen, met komische hyperbolen en de logica van iemand die op straat heeft geleerd te overleven. De onderdrukte agressie die daar doorheen schemert, schept spanning. Maar hij is ook bedreven in een iets onschuldiger soort kolder. Over de kranten die elke dag een nieuw nummer vol nieuwe lesstof bij hun abonnees laten bezorgen: ‘Niet te doen, man!’ (…) Dit is een programma als kennismaking met een nieuw talent.”

 

Telegraaf

“Aandoenlijk is Laureij wanneer hij vertelt hoe ongemakkelijk hij zich op school voelde als hij erop betrapt werd weer eens niet op te letten. Hij laveert voortdurend tussen harde en zijn meer kwetsbare kant. Deze comedian is een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen. Want Laureij moet vooral zijn authentieke zelf blijven en zijn verfrissende geluid laten horen.”