Kunstshow 'Out of Office'

Lucas de Man
do 24
januari
  • do 24 jan
    20:15
    Prijs € 25,75 Supporters € 15,45 Museumkaart € 20,60 BGL VIPkaart/Rembrandt/ICOM € 15,45 Inclusief een exclusieve avondopenstelling van het museum (Exclusief € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Mooie en bijzondere verhalen over kunstwerken uit bedrijven


In de tentoonstelling Out of Office. Kunstschatten uit bedrijven verruilen ruim 150 zelden getoonde kunstwerken uit diverse Nederlandse bedrijfscollecties hun vertrouwde plek in kantoren en bedrijven voor een plaats in Singer Laren.


Op donderdag 24 januari om 20.15 uur gaat de Belgische theatermaker en presentator Lucas De Man op zoek naar bijzondere en opvallende verhalen over kunstwerken uit bedrijfscollecties. Wat is bijvoorbeeld het verborgen verhaal achter het werk The Girlfriend van Marlene Dumas? Op ludieke wijze geeft hij u een blik achter de schermen van de bedrijfscollecties. Wie stellen de collecties eigenlijk samen? Welke criteria hangen daar aan vast? En, misschien wel het belangrijkste van een bedrijfscollectie, wat vinden de medewerkers eigenlijk écht van de werken die er hangen?


Na afloop trakteren we u op een drankje en kan de tentoonstelling Out of Office. Kunstschatten uit bedrijven bezocht worden.