De Gruffalo (3+)

Meneer Monster
19 mei
15:00
  • zo 19 mei
    15:00 - 15:45
    Prijs € 15,45 Supporters € 10,30 Kinderen t/m 12 jaar € 10,30. Inclusief museumbezoek, zonder bewaakte garderobe en consumptie (Exclusief € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal
    uitverkocht

Hilarische slapstickbewerking van meesterlijk kinderboek.

Hij heeft, oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn enge kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!

Een kleine muis wordt uitgenodigd om te komen eten, eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem zelf als een lekker hapje. Daarom verzint de kleine muis een list. Beleefd slaat hij de uitnodigingen af door te antwoorden dat hij vandaag bij de Gruffalo al en eetafspraak heeft. De Gruffalo? De muis legt uit hoe dat niet-bestaande griezelbeest er uitziet. De dieren schrikken zich een hoedje en druipen af. Maar dan komt de muis een echte Gruffalo tegen die er precies zo uit ziet als de muis heeft verzonnen! En de Grufallo heeft helaas ook trek in een hartig hapje muis!

Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel ?
“De Gruffalo” is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Tussen 12.00 en 16.00 uur kunt u een bezoek brengen aan het Singer atelier voor een leuke activiteit.

Al meer dan een miljoen mensen genieten van het verhaal van de kleine muis en nu kunt u ook genieten van de kleine muis in het theater!
Aline Dooijewaard
Fotograaf Alex Scheffer
Fotograaf Alex Scheffer