Heisenberg

Theater Rotterdam Elsie de Brauw & Hans Croiset
za 2
maart
  • za 2 mrt
    20:15
    Prijs € 38,65 Supporters € 36,05 CJP/BGL VIP €36,05 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Knetterend liefdesspel tussen twee onberekenbare deeltjes.

Midden op een overvol treinstation ziet Georgie plotseling Alex en kust hem in zijn hals. Het indringende moment is voor de twee vreemden het begin van een knetterend, levensveranderend liefdesspel. Eigenlijk zijn ze niet op zoek naar iets en zeker niet naar iemand. Toch gaan ze tot hun eigen verrassing een ontdekkingsreis aan naar elkaar, naar zichzelf en naar wat het leven hen nog te bieden heeft. Ze proberen een manier te vinden om te dealen met de obstakels die de weg naar vrijheid en geluk blokkeren.

 

De gerenommeerde Britse toneelauteur Simon Stephens schreef een stuk zoals hij nooit eerder deed. Het onzekerheidsprincipe van Heisenberg koesterend, experimenteert hij vrijuit met Georgie en Alex. Hij creëert een humoristisch, muzikaal en energiek universum, een wereld vol levenskracht die loskomt als je het onvoorspelbare omhelst.

 

In de Nederlandse bewerking staan Hans Croiset en Elsie de Brauw samen op het toneel. De scherpzinnige vertaling van Ariane Schluter en de regie van Johan Simons voeden de chemische reactie tussen deze twee theatericonen.
 

Deze combinatie van Hans Croiset en Elsie de Brauw is natuurlijk heel bijzonder. En dan nog onder regie van een van de coryfeeën van de Nederlandse theaterwereld, de internationaal bekende Johan Simons. Wie dat niet gaat zien is gek
Edwin de Vries
Rene Castelijn
Rene Castelijn
Rene Castelijn
Rene Castelijn
Rene Castelijn
Rene Castelijn
Rene Castelijn
Rene Castelijn
Rene Castelijn
Rene Castelijn