Montere Weemoed

Beatrice van der Poel & Thomas Verbogt
zo 2
december
  • zo 2 dec
    15:00
    Prijs € 22,00 Supporters € 12,00 Museumkaart € 15,00 BGL VIPkaart/Rembrandt/ICOM € 12,00 Incl. museumbezoek, zonder bewaakte garderobe/consumptie (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Schrijver en singer-songwriter brengen hartverwarmende liedjes en verhalen.

Schrijver Thomas Verbogt en singer-songwriter Beatrice van der Poel brengen een hartverwarmende collage van weemoedige liedjes en komische verhalen. Ze zingen en vertellen over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie, over kleine belevenissen met grote gevolgen en het toeval dat geluk heet. Want Thomas en Beatrice zijn opgewekt van nature, tegen alle klippen op.


Thomas Verbogt kennen we onder meer van zijn toneelstukken en prachtige romans als het voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 genomineerde ‘Als de winter voorbij is’. Beatrice van der Poel oogstte met haar vorige theaterprogramma ‘Electric Lady’ louter toprecensies. In 2015 won ze de Luisterboek Award voor ‘Een weeffout in onze sterren’ van John Green. Met Verbogt maakte ze eerder al het luisterboek ‘Het toeval dat geluk heet’.