Enfants Terribles (Reprise)

Ashton Brothers
vr 2
november
  • vr 2 nov
    20:15 - 22:00
    Prijs € 32,50 Supporters € 30,00 CJP/BGL VIP €30,00 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

 Bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij.

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies uit de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terechtkwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Die smolten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij.

Zoals alleen Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde dat kunnen. Dus: zin in een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering? Kom dan naar ‘ENFANTS TERRIBLES’. “Een wonder van parodistische inventiviteit. (…) Hun komische acrobatiek blijkt nog steeds ruimte te bieden voor nieuwe variaties.” (NRC Handelsblad ****)

Tim Klaase
Tim Klaase
Tim Klaase
Tim Klaase
Bij de Ashton Brothers weet je niet wat je overkomt: al je zintuigen springen spontaan op scherp. Je oren tuiten van geluk, je kijkt je ogen uit, je mond valt open van verbazing. Ook voor ons als techniek crew van Singer Laren is het een technische uitdaging, dus kom kijken!
René Räkers