Zakelijke bijeekomsten Zakelijke bijeekomsten

Wat bieden wij?

Prachtige ruimtes, optimale service en een unieke ligging in 't Gooi. Singer Laren heeft alles in huis om een succesvol zakelijk en feestelijk evenement te organiseren. Uniek is de combinatie van  theater*, monumentale villa, museum en beeldentuin op één locatie. Hierdoor kunt u een divers programma samenstellen.

De sfeervolle villa en de moderne Orangerie lenen zich uitstekend voor een receptie. Een exclusief diner kan plaatsvinden in de foyers, Orangerie en tussen de kunst in het museum. Tijdens uw bijeenkomst kunt u genieten van een exclusieve rondleiding door het museum.

Direct naast Singer Laren is volop gratis parkeergelegenheid en gratis Wifi beschikbaar tijdens uw evenement. Bij Singer Laren is het mogelijk een eigen cateraar voor te stellen.

Klik hier om foto's te bekijken van enkele mogelijkheden.  

Capaciteit vanaf augustus 2017

Voor capaciteit vanaf augustus zie plattegrond hierboven.

Capaciteit tot augustus 2017

  Presentatie Feest Receptie Diner Walking dinner
Orangerie 100 80 130 108 120
Tuinzaal 120 - - 200 -
Capitool* - - - 10* -
Villa / Foyer 65 150 300 85 200
Theater* - - - - -

 

*Vanwege de bouw van het nieuwe theater, is de theaterzaal niet beschikbaar tot de zomer van 2017. Het capitool is beperkt toegankelijk. De verbouwing heeft deels betrekking op de monumentale villa, niet op het museum en de beeldentuin.

Singer Laren verdient als theater en museum ca. 90% van haar inkomsten zelf. Met uw evenement draagt u in belangrijke mate bij aan de continuiteit van onze prachtige culturele onderneming. 

Contact

Wilt u meer weten over onze unieke evenementenlocatie? Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen te bespreken. U kunt de afdeling Verhuur bereiken via 035- 539 39 66 of door een mail te sturen aan Johan de Jong via verhuur@singerlaren.nl.

Klik hier voor informatie over de nieuwbouw van Singer Laren.