Zakelijke bijeekomsten Zakelijke bijeekomsten

Wat bieden wij?

Prachtige ruimtes, optimale service en een unieke ligging in Het Gooi. Singer Laren heeft alles in huis om een succesvol zakelijk of feestelijk evenement te organiseren. Uniek is de combinatie van een theater*, monumentale villa, museum en beeldentuin op één locatie. Hierdoor kunt u een divers programma samenstellen.

De sfeervolle villa of de moderne Orangerie lenen zich uitstekend voor een receptie. Een exclusief diner kan plaatsvinden in de foyers, in de Orangerie en tussen de kunst in het museum. Tijdens uw bijeenkomst kunt u genieten van een exclusieve rondleiding door het museum.

Er is volop gratis parkeergelegenheid en gratis Wifi beschikbaar tijdens uw evenement. Bij uw evenement heeft u keuzevrijheid van catering.

Klik hier om foto's te bekijken van enkele mogelijkheden.  

Capaciteit

  Presentatie Feest Receptie Diner Walking dinner
Orangerie 100 90 130 108 120
Tuinzaal 120 - - 200 -
Capitool* - - - - -
Villa / Foyer 65 150 300 85 200
Theater* - - - - -

 

*Vanwege de bouw van het nieuwe theater, is de theaterzaal niet beschikbaar tot de zomer van 2017. Het capitool is beperkt toegankelijk. Theatervoorstelling vinden plaats in de Tuinzaal van het museum.

Singer Laren verdient als theater en museum ca. 90% van haar inkomsten zelf. Met uw evenement draagt u in belangrijke mate bij aan de continuiteit van onze prachtige culturele onderneming. 

Contact

Wilt u meer weten over onze unieke evenementenlocatie? Graag gaan we met u in gesprek om uw specifieke wensen en mogelijkheden te bespreken. U kunt de afdeling Verhuur bereiken via 035- 539 39 66 of door een mail te sturen aan Johan de Jong via verhuur@singerlaren.nl.

Klik hier voor informatie over de nieuwbouw van Singer Laren.