Particuliere bijeenkomsten Particuliere bijeenkomsten

Trouwen

Bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Singer Laren is een officiĆ«le trouwlocatie. Jullie kunnen elkaar het jawoord geven buiten in de romantische beeldentuin of binnen in de foyer of Orangerie. Een prachtige fotoreportage maakt u in de beeldentuin, terwijl u uw gasten trakteert op een bezoek aan het museum. De receptie en het huwelijksdiner zijn mogelijk in de sfeervolle foyer en Orangerie. Een afsluitend feest kan gehouden worden in de foyer.

Klik hier voor meer informatie over de gemeentelijke tarieven voor je huwelijksvoltrekking.

Diner - Feest - Receptie - High Tea

In Singer Laren kunt u sfeervol dineren in de foyers, de Orangerie en tussen de kunstwerken in het museum. De sfeervolle foyer en Orangerie lenen zich uitstekend voor een feest, receptie of high tea. In de zomermaanden staan de deuren naar de prachtige beeldentuin open.

Bij uw evenement heeft u keuzevrijheid van catering.

Unieke arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk zoals een een wandeling langs kunstenaarshuizen in Laren,  een museumbezoek met rondleiding in combinatie met high tea, aperitief en/of diner of een kleinschalige theatervoorstelling in combinatie met aperitief en/of diner.


Klik hier om foto's te bekijken van de vele mogelijkheden.

Capaciteit tot september 2017

  High tea Feest Receptie Diner Walking Dinner
Orangerie 80 80 130 108 125
Tuinzaal - - - 200 -
Capitool* 10 - - 10* -
Villa / Foyer 90 150 300 85 200
Theater* - - - - -


*Vanwege de bouw van het nieuwe theater, is de theaterzaal niet beschikbaar tot de zomer van 2017. Het Captitool is beperkt toegankelijk. De verbouwing heeft deels betrekking op de monumentale villa, niet op het museum en de beeldentuin.

Capaciteit vanaf september 2017

Voor capaciteit vanaf augustus: zie plattegrond hieronder.

Contact

Er is veel mogelijk in Singer Laren en wij denken graag mee. Een onvergetelijke dag op een ongeĆ«venaarde locatie? Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen en mogelijkheden bij Singer Laren te bespreken. Vervolgens stellen wij graag een offerte op maat samen. Met veel plezier nodigen we u uit om contact op te nemen met Johan de Jong via 035- 539 39 66 of verhuur@singerlaren.nl.